Operátor/ka provozu- divize úklid - vedoucí provozu v ostatních zařízeních, České Budějovice

Výroba a provoz / Operátor/ka provozu- divize úklid - vedoucí provozu v ostatních zařízeních

Společnost Bartoň a Partner s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 28 800 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Operátor/ka provozu- divize úklid - vedoucí provozu v ostatních zařízeních (České Budějovice)

Náplň práce: nábor zaměstnanců; zodpovědnost za zajištění provozní činnosti; odpovědnost za kvalitu služeb, jednání s představiteli klientských firem; vedení zaměstnanců, plánování práce podřízených; sledování nákladů a efektivnosti nápravných opatření.
Požadavky: SŠ/VŠ vzdělání; zkušenost na obdobné pozici; manažerské a technické dovednosti v řízení provozních činností, schopnost návrhu a realizace podnikatelských aktivit; zkušenost s vedením týmu lidí; samostatnost, zodpovědnost; časová flexibilita; velmi dobré komunikační a organizační schopnosti; MS Office, Internet, e-mail; řidičský průkaz skupiny B- aktivní; trestní bezúhonnost.
Nabízíme: dlouhodobou pracovní perspektivu v prosperující společnosti; finanční ohodnocení odpovídající individuálnímu pracovnímu výkonu, znalostem a dovednostem; přátelský kolektiv; mobilní telefon, osobní PC.
Podmínkou k zařazení do výběrového řízení je zaslání motivačního dopisu, strukturovaného životopisu do 10. 10. 2021 v elektronické podobě na e-mail:

Informace o společnosti Bartoň a Partner s.r.o.

Bartoň a Partner s.r.o.

České Budějovice

IČO: 26810093
www.barton-a-partner.cz
aktualizováno před více než 2 roky