Pracovníci pro public relations, fundraising a administrativu na 0,5 - 1,0 úvazku - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Vsetín

Administrativa / Pracovníci pro public relations, fundraising a administrativu na 0,5 - 1,0 úvazku - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Elim Vsetín, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Smetanova 1484, Vsetín
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 33 500 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovníci pro public relations, fundraising a administrativu na 0,5 - 1,0 úvazku - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Smetanova 1484, Vsetín)

PRACOVNÍCI PRO PUBLIC RELATIONS, FUNDRAISING A ADMINISTRATIVU NA 05 - 1,0 ÚVAZKU

POŽADUJEME: dosažené vzdělání min. SŠ s maturitou, bezúhonnost, vysokou míru kreativity, všeobecný přehled, výborné komunikační a organizační dovednosti, vyjadřovací schopnosti, příjemné vystupování, samostatnost a spolehlivost, odolnost vůči stresu, schopnost samostatné i týmové práce, ochotu dále se vzdělávat, dobrou znalost práce na PC, ŘP skupiny B, aktivní řidič, orientace v problematice sociálních služeb a praxe v oboru PR a FR výhodou.
NÁPLŇ PRÁCE: Práce PR pracovníka, fundraisera a administrativního pracovníka spočívá zejména v zajištění PR organizace, správě profilů na sociálních sítích, tvorbě tiskových zpráv, organizačním zajištění akcí pro veřejnost, zajištění individuálního a firemního fundraisingu (oslovování a péče o dárce, uzavírání dárcovských smluv) a dalších administrativních činností na úseku ředitele.
NABÍZÍME: pracovní místo na 0,5 - 1,0 úvazku, pracovní smlouva na rok s možností prodloužení na dobu neurčitou, nástup od 1. 1. 2024, 5 týdnů dovolené, nástupní mzdu 33.500 Kč při 1,0 úvazku (16.750 Kč při 0,5 úvazku), zajímavou práci v moderní neziskové organizaci, která na Vsetínsku působí již víc jak 30 let, příjemné pracovní prostředí.

PRVNÍ KONTAKT:

Podmínky výběrového řízení:
1. Zaslání motivačního dopisu a životopisu na e-mail: do předmětu zprávy uveďte: "Výběrové řízení - PR a FR pracovník" nebo poštou na adresu: Elim Vsetín, o.p.s., Smetanova 1484, Vsetín, 755 01. Obálku označte názvem výběrového řízení: "Výběrové řízení - PR a FR pracovník".
K účasti na vstupním pohovoru budou vybraní zájemci informování e-mailem. Vstupní pohovor bude spojený s vypracováním písemného dotazníku.

Telefonicky lze kontaktovat v pracovní dny 8:00 - 15:00 pan Mgr. Miroslav Ildža, tel.: 720 736 720, popř. email:

Informace o společnosti Elim Vsetín, o.p.s.

Elim Vsetín, o.p.s.
Smetanova 1484
Vsetín
75501
IČO: 1955144
aktualizováno před 6 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Administrativa