Údržbář/ka strojů a zařízení - provozní zámečníci, údržbáři, Široký Důl

Výroba a provoz / Údržbář/ka strojů a zařízení - provozní zámečníci, údržbáři

Společnost Flídr metal s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Široký Důl 200, Široký Důl
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Údržbář/ka strojů a zařízení - provozní zámečníci, údržbáři (Široký Důl 200, Široký Důl)

NÁPLŇ PRÁCE: Údržba strojů a zařízení, jejich opravy, elektrické opravy. Zjišťování elektrické a mechanické příčiny závady stroje či zařízení, komunikace s obsluhou, práce s technickou dokumentací. Pravidelné kontroly strojů a el. vedení měřícími přístroji. Provádění preventivní a prediktivní údržby. Údržba budov a areálu. Práce se systémem zadávání požadavků na údržbu, reporting vedoucímu údržby.
POŽADAVKY: SOU minimálně ukončené výučním listem. Platná vyhláška 50/1978Sb.§5(§6 a více výhodou. Oprávnění na VZV výhodou, pečlivost, zodpovědnost, pracovitost. Základní čtení v elektrických a elektrotechnických výkresů. Alespoň okrajové znalosti strojních výkresů, mechaniky a hydrauliky.
NABÍZÍME: Zajímavá práce v tradiční české firmě. Možnost kariérního postupu. Zvýhodněné telefonní tarify pro zaměstnance. Podpora vzdělávání a osobního rozvoje, kurzy Aj a Nj v rámci pracovní doby. Prémie na zdraví, flexipassy. Výhodné čerpání pohonných hmot na vlastní čerpací stanici. 5 týdnů dovolené.
KONTAKT: telefonicky 8-14 hod, emailem





Informace o společnosti Flídr metal s.r.o.

Flídr metal s.r.o.
Široký Důl 200
Široký Důl
57201
IČO: 60110813
aktualizováno před 9 měsíci