Vedoucí prodejny - obchodní zástupci, Vsetín

Obchod a cestovní ruch, Finance / Vedoucí prodejny - obchodní zástupci

Společnost JANČA & EMAS group s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Rokytnice 501, Vsetín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 - 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí prodejny - obchodní zástupci (Rokytnice 501, Vsetín)

VEDOUCÍ PRODEJNY

POŽADUJEME: Hledáme ideálně středoškoláka se zaměřením na elektro nebo praxí na obdobné pozici, potřebná je pro nás znalost a orientace ve svítidlech a elektroinstalačním materiálu se zaměřením především na silnoproud a dovednost na PC (MS Office nutností, SAP velkou výhodou, ne však podmínkou), vzhledem k charakteru práce se těšíme na někoho, kde je přirozeným leaderem a je zodpovědný a časově flexibilní a má dobré komunikační, vyjednávací a organizační schopnosti, oceníme Vaši chuť se něco naučit a také učit nás, nutností je řidičský průkaz sk. B.
NÁPLŇ PRÁCE: Hlavní náplní práce bude komplexně řídit chod maloobchodní prodejny s elektroinstalačním materiálem a svítidly a starat se o veškerou agentu spojenou s řízením a vedením celé prodejny, vedení pracovního kolektivu prodejny, aktivní komunikace s klienty a vyhledávání nových obchodních příležitostí, tvorba cenové nabídky a zpracování obchodní zakázky od A-Z, součástí práce také bude úzká spolupráce s manažerem prodejen, nákupním, obchodním a marketingovým oddělením.
NABÍZÍME: Na začátku spolupráce Vám vše potřebné vysvětlí a ukáží zkušení kolegové, NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK VE VÝŠI 20.000,- Kč (10 tis. po odpracovaných 6-ti měsících, zbylých 10 tis. po odpracovaných 12-ti měsících ), práci v perspektivní a stabilní společnosti s působnosti po celé ČR, smlouvu na HPP při nástupu, čím šikovnější budete, tím vyšší budou Vaše prémie, pravidelné školení, stravenky v hodnotě 130 kč (příspěvek zaměstnavatele 55 %) po zkušební době, příspěvek na penzijní pojištění, zaměstnanecké slevy na firemní produkty, a v neposlední řadě Vás čekají teambuildingové akce, jelikož si uvědomujeme důležitost správně fungujícího kolektivu.
PRVNÍ KONTAKT: telefonicky v pracovní dny od 07:00 do 14:00 hod paní Bc. Adéla Klimpar, tel. 571 759 923 nebo e-mail:
ov. 14.9.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Podnikové stravování
  • Naturální výhody
  • Jiné výhody

Informace o společnosti JANČA & EMAS group s.r.o.

JANČA & EMAS group s.r.o.
Rokytnice 501
Vsetín

IČO: 25907069
aktualizováno před více než rokem