Elektromontéři - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích), Vsetín

Výroba a provoz, Služby / Elektromontéři - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích)

Společnost TRIMILL, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Jasenice 2061, Vsetín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 28 000 - 50 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Elektromontéři - elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích) (Jasenice 2061, Vsetín)

ELEKTROMONTÉŘI
POŽADUJEME: Výuční list v oboru elektro. Zkušenosti s prací na obráběcích strojích nebo montáží strojních celků - výhodou. Znalost čtení výkresové dokumentace (pokud neznáš, rádi tě zaučíme). Schopnost pracovat v týmu i samostatně, manuální zručnost, pečlivost. Ochota cestovat. ŘP sk. B.
NÁPLŇ PRÁCE: Výroba kabelů, jejich zapojování a otestování. Výroba elektrorozvaděčů. Celkové testování správnosti zapojení stroje. Protahování energií strojem. Odstraňování závad. Práce u zákazníka.

NABÍZÍME: Práce na 1 směnu v čistém pracovním prostředí. Zajímavé finanční ohodnocení + příplatky za montáže u zákazníků. Roční odměnu. 25 dnů dovolené. Dotované stravné, příspěvek na dopravu, příspěvek na životní a penzijní připojištění aj. Možnost seberealizace a profesního růstu. Práci ve stabilní společnosti a férový přístup.
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Dagmar Čechmánková v době od 7:30 do 16:00 hod., na čísle: 771 259 281 nebo emailem na adresu:

Informace o společnosti TRIMILL, a.s.

TRIMILL, a.s.
Jasenice 2061
Vsetín
75501
IČO: 25598325
aktualizováno před 5 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Výroba a provoz, Služby

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Výroba a provoz, Služby