Pečovatel/ka (pracovník/ce v sociálních službách) - pracovníci osobní péče ve zdravotní a sociální oblasti jinde neuvedení, Vsetín

Zdravotnictví / Pečovatel/ka (pracovník/ce v sociálních službách) - pracovníci osobní péče ve zdravotní a sociální oblasti jinde neuvedení

Společnost Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Strmá 26, Vsetín
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 19 790 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pečovatel/ka (pracovník/ce v sociálních službách) - pracovníci osobní péče ve zdravotní a sociální oblasti jinde neuvedení (Strmá 26, Vsetín)

PEČOVATEL/KA (PRACOVNÍK/CE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH)
POŽADUJEME: Hledáme pracovnici/pracovníka se základním, středním odborným či středoškolským vzděláním, s čistým trestním rejstříkem. Kurz pracovníka v sociálních službách a řidičský průkaz sk. B výhodou. Očekáváme vlídný přístup k lidem, pečlivost, spolehlivost, trpělivost a ochotu.
NÁPLŇ PRÁCE: Zajištění péče o seniory v zařízení, tzn. dopomoc při stravování, oblékání, osobní hygieně + další úkony péče; podpora seniorů při jednoduchých denních aktivitách; ve spolupráci s ostatními pomoc s úkoly souvisejícími se zajištěním chodu domova pro seniory (např. manipulace s jídlem, nádobím, prádlem).
NABÍZÍME: 5 týdnů dovolené, příspěvek na obědy a masáže, věrnostní odměny, smysluplná a užitečná práce, přátelská atmosféra a příjemné pracovní prostředí v moderním zařízení, zázemí stabilní neziskové organizace; možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou.
PRVNÍ KONTAKT: E-mailem nebo telefonicky paní Marta Doubravová tel.:739 244 872.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Diakonie ČCE - středisko Vsetín
Strmá 26
Vsetín
75501
IČO: 73633178
aktualizováno před asi 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví