Pracovník/ce v sociálních službách a správce - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče, Vsetín

Zdravotnictví / Pracovník/ce v sociálních službách a správce - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče

Společnost Elim Vsetín, o.p.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Horní Jasenka 119, Vsetín
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovník/ce v sociálních službách a správce - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče (Horní Jasenka 119, Vsetín)

Pracovník/ce v sociálních službách a správce pro službu Azylový dům Elim a Noclehárna Elim.

POŽADUJEME: min. střední vzdělání s výučním listem, absolvovaný akreditovaný kurz pracovníka v sociálních službách dle zákona č. 108/2006 Sb. nebo jeho ukončení do 18 měsíců od nástupu do pracovního poměru, bezúhonnost, schopnost jednat s osobami sociálně vyloučenými, schopnost samostatné i týmové práce, ochotu dále se vzdělávat, znalost práce na PC, ŘP skupiny B, manuální zručnost, technické myšlení.

NÁPLŇ PRÁCE: Práce pracovníka v sociálních službách spočívá zejména v zajištění základních činností služby azylového domu a noclehárny ve smyslu zákona č. 108/2006 Sb., tzn. podílí se na zajištění provozu obou služeb a výkonu přímé práce s klienty a na pozici správce zajišťuje údržbu budov vč. jejich vybavení.
NABÍZÍME: pracovní místo na celý úvazek na rok s možností prodloužení na dobu neurčitou, 5 týdnů dovolené, nástupní mzdu 30.000 Kč, zajímavou práci v moderní neziskové organizaci, příjemné pracovní prostředí.

PRVNÍ KONTAKT:
1. Zaslání motivačního dopisu a životopisu do 1. dubna 2024 (včetně) na e-mail: do předmětu zprávy uveďte: "Výběrové řízení - pracovník v sociálních službách a správce" nebo poštou na adresu: Elim Vsetín, o.p.s., Horní Jasenka 119, Vsetín, 755 01. Obálku označte názvem výběrového řízení: "Výběrové řízení - pracovník v sociálních službách a správce".

2. Vstupní pohovor bude spojený s vypracováním písemného dotazníku.
K účasti na vstupním pohovoru budou vybraní zájemci informování e-mailem. Předběžný termín vstupního pohovoru je plánován na 8. 4. 2024, na adrese Elim Vsetín, o.p.s., Horní Jasenka 119, Vsetín (budova Azylového domu Elim).

Informace o společnosti Elim Vsetín, o.p.s.

Elim Vsetín, o.p.s.
Horní Jasenka 119
Vsetín
75501
IČO: 1955144
aktualizováno před asi 2 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví