Sociální pracovníci - vedoucí služby - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Vsetín

Zdravotnictví / Sociální pracovníci - vedoucí služby - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Charita Vsetín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Horní náměstí 135, Vsetín
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 29 500 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovníci - vedoucí služby - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Horní náměstí 135, Vsetín)

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍCI - VEDOUCÍ SLUŽBY

POŽADUJEME: ukončené vyšší odborné nebo vysokoškolské vzdělání sociálního nebo sociálně pedagogického směru (dle zákona č. 108/2006, § 110).
Osobnostní předpoklady: výborné organizační a řídící schopnosti, samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost, psychická stabilita, empatie, zájem o práci s cílovou skupinou senioři, schopnost týmové spolupráce a ochota vzdělávat se.
Odborné předpoklady: orientace v problematice sociálních služeb (min. znalost standardů kvality soc. služeb, zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách) dobrá znalost práce na PC; řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič.
Další požadavky: způsobilost k právním úkonům; trestní bezúhonnost.
NABÍZÍME: dobré zázemí zavedené neziskové organizace, zajímavou práci v malém týmu, týden dovolené navíc, možnost dalšího vzdělávání, možnost uplatnění vlastních nápadů a zkušeností, stravenkový paušál
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Věra Vrbová, tel.: 739 934 289, popř. email:

Informace o společnosti Charita Vsetín

Charita Vsetín
Horní náměstí 135
Vsetín
75501
IČO: 44740778
aktualizováno před téměř 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví