Vedoucí nzdm rubikon - řídící pracovníci v oblasti ambulantních a terénních sociálních služeb (kromě péče o seniory), Vsetín

Zdravotnictví, Management / Vedoucí nzdm rubikon - řídící pracovníci v oblasti ambulantních a terénních sociálních služeb (kromě péče o seniory)

Společnost Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Poschla 988, Vsetín
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 33 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí nzdm rubikon - řídící pracovníci v oblasti ambulantních a terénních sociálních služeb (kromě péče o seniory) (Poschla 988, Vsetín)

VEDOUCÍ NZDM RUBIKON
dlouhodobý zástup
Hledáte práci, která je každý den jiná? Práci plnou výzev s možností pozitivně měnit životy dětí a mladých lidí? Láká vás realizace nových nápadů a projektů? SPLŇUJETE KVALIFIKACI "SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK" dle zákona 108/2006 Sb. (VOŠ, VŠ sociálního zaměření)? Pokud ano, tak hledáme právě Vás. Nad to správný vedoucí NZDM potřebuje být flexibilní a kreativní týmový hráč, umět zvládat stresové situace a řešit problémy a konflikty.
POŽADUJEME: Požadujeme čistý trestní rejstřík, řidičský průkaz výhodou, možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou.
NÁPLŇ PRÁCE: : sociální práce s dětmi a mládeží, poradenství, volnočasové aktivity s klienty zařízení, vedení malého týmu, metodické vedení sociální práce v zařízení, vedení dokumentace sociální práce a služby, spolupráce na zpracování projektových žádostí pro NZDM. Jde o práci velmi pestrou, nestereotypní, s velkým prostorem pro kreativitu a rozvoj.
NABÍZÍME: Možnost seberealizace, osobnostního a profesního růstu, smysluplná a užitečná práce, 5 týdnů dovolené, přátelská atmosféra a tým zkušených pracovníků, možnost zahraničních stáží, příspěvek na masáže a obědy, zázemí stabilní neziskové organizace.
PRVNÍ KONTAKT: STRUKTUROVANÝ ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS zašlete na email dotazy telefonicky na čísle: 739 244 872

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Diakonie ČCE - středisko Vsetín
Poschla 988
Vsetín
75501
IČO: 73633178
aktualizováno před 12 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví, Management