Sociální pracovník/ce - osobní asistence (terénní služba) - pp zkrácený - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené, Vsetín

Zdravotnictví / Sociální pracovník/ce - osobní asistence (terénní služba) - pp zkrácený - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené

Společnost NADĚJE

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Rokytnice 327, Vsetín
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 16 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovník/ce - osobní asistence (terénní služba) - pp zkrácený - sociální pracovníci v oblasti péče o zdravotně postižené (Rokytnice 327, Vsetín)

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/CE - OSOBNÍ ASISTENCE (TERÉNNÍ SLUŽBA) - PP ZKRÁCENÝ
Možnost prodloužení pracovního poměru.
POŽADUJEME: Vzdělání min. vyšší odborné nebo VŠ, odpovídající vzdělání dle zákona o sociálních službách 108/2006 Sb.; zkušenost práce s lidmi se zdravotním hendikepem a vedením týmu (výhodou); soulad s posláním NADĚJE, respektující přístup k lidem, orientace na podporu a integraci; velmi dobré komunikační schopnosti, odolnost vůči stresu, příjemné vystupování, dobrou organizaci práce; uživatelskou dovednost na PC; ŘP sk. B - aktivní řidič; trestní bezúhonnost; zdravotní způsobilost.
NÁPLŇ PRÁCE: Poskytuje sociální služby převážně dospělým lidem se zdravotním hendikepem - lidem s mentálním, kombinovaným, tělesným a jiným zdravotním postižením.
Vedoucí sociální pracovník/ce: vede tým pracovníků v sociálních službách - organizuje jejich práci a zadává jim úkoly, svolává a řídí provozní a metodické porady pracovníků v sociálních službách, plánuje a organizuje směny pracovníků v sociálních službách, zajišťuje sociální práci pro terénní službu, zajišťuje základní sociální poradenství, jedná se zájemci o službu, provádí depistáž, zodpovídá za individuální plánování s klienty služby, vede v této oblasti metodicky pracovníky v sociálních službách, pomáhá při uplatňování práv a oprávněných zájmů klienta, zajišťuje informovanost klientů související s poskytováním služby, spolupracuje s rodinnými příslušníky a opatrovníky klientů, s externími odborníky, návaznými službami a institucemi, vede sociální dokumentaci, shromažďuje data pro statistické analýzy související s poskytováním služby, vytváří a aktualizuje metodiky, podílí se na vytváření koncepcí a analýz v oblasti realizace sociální služby.
NABÍZÍME: 6 týdnů dovolené, pololetní a koncoroční odměny, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělávání a další benefity.
PRVNÍ KONTAKT: Uchazeči zašlou životopis a motivační dopis e-mailem na: (nejpozději do 30. 11. 2021), Dokumenty v elektronické podobě prosíme uložit takto: příjmení CV, příjmení MD. Do předmětu e-mailu napsat "výběrové řízení SP OA". V dalším kole budou vybraní uchazeči pozváni k osobnímu pohovoru. Telefonicky se můžete obracet na paní Bc. Jitku Němcovou, DiS., v době od 9:00 do 15:00 tel.: 775 889 667

Informace o společnosti NADĚJE

NADĚJE
Rokytnice 327
Vsetín
75501
IČO: 570931
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví